Scubalibre

  • Noutati
  • Articole
  • Tips
  • Review
  • Trips

 
 
SNORKELING
 
 
MASTI
 
 
SNORKEL
 
 
LABE
 
 
COMPUTERE
 
 
COSTUME SCUFUNDARI
 
 
GENTI, HUSE
 
 
FOTO
 
 
VIDEO
 
 
ACCESORII
 
 
Cautare dupa brand
Cautare dupa categorii

Scufundari

16.07.2012 | Scubalibre
Scufundari

Scufundarile fascineaza omul inca de la inceputurile civilizatiei. Acum oricine poate face acest lucru cu o investitie minima.

Pentru scufundari este necesar sa fi implinit 10 ani si sa fiti sanatos. In Romania puteti face scufundari la fel ca in orice alta tara din lume. Centrul Scubalibre este dotat cu echipamente de ultima generatie, dispune de barci performante si de personal calificat la cel mai inalt nivel.

Alaturi de noi puteti face scufundari de la mal, scufundari din barca, scufundari la epavele spectaculoase din Marea Neagra.

Pentru acestea va trebui sa urmati cursuri de scufundari. Acestea constau in sesiuni de teorie si practica. La sfarsitul lor veti sustine un examen tip grila si veti primi un brevet international. Dupa acest pas puteti face scufundari oriunde in lume alaturi de noi sau in excursiile in care mergeti cu familia.

Pentru Scubalibre scufundarile trebuie sa fie distractive si extrem de sigure. Sunt cele doua principii care ne ghideaza si pe care le respectam cu strictete.

De ce sa alegeti Scubalibre? Sunt cateva motive importante pe care le vom explica mai jos.

1. In cadrul cursurilor aveti parte de toata atentia noastra, cursurile de scufundari se efectueaza sub stricta supraveghere a instructorilor. Scubalibvre nu formeaza grupe de cursuri tocmai pentru ca cursantii sa poata beneficia separat de cate un instructor.

2. Baza de scufundari este dotata la standarde internationale cu locuri pentru recreere si odihna, dusuri, toalete, plaja privata.

3. Cursurile respecta regulile internationale si nu se fac exceptii. Siguranta viitorilor scafandrii este mai importanta decat orice profit.

4. Personalul este calificat la cele mai inalte standarde si are o experienta considerabila in domeniu.

Va asteptam la scufundari alaturi de cei mai buni, va asteptam la Scubalibre.

Newsletter

RETELE SOCIALE

Scubalibre pe FacebookScubalibre pe TwitterPromotii Scubalibre Masca labe echipament de scufundari costume neoprene costum uscat echipament scuba diving epave wrecks regulatoare scufundari costIT IS MORE FUN IN THE PHILIPPINES
FILIPINE este un arhipelag de peste 7.000 de insule din sud-estul Asiei, care se īnvecineaza cu Taiwan, Vietnam, Borneo si Indonezia. Aflata in top 10 al tarilor considerate "megadiverse" (a caror biodiversitate este exceptionala), Filipine este un adevarat paradis – insulele de origine vulcanica, padurea tropicala, cele peste 2.400 de specii de pesti si a doua bariera de coral din lume ca marime alcatuiesc cadrul perfect pentru o experienta unica.
Scufundari
Scufundarile fascineaza omul inca de la inceputurile civilizatiei. Acum oricine poate face acest lucru cu o investitie minima.

SC X-SCAPE MUSIC SRL (cod fiscal RO25245065 / Reg. Com. J23/575/2009)
Reply.roAutoritatea Nationala pentru Protectia ConsumatorilorITProWeb - Made with itproMag