Scubalibre

  • Noutati
  • Articole
  • Tips
  • Review
  • Trips

 
 
SNORKELING
 
 
MASTI
 
 
SNORKEL
 
 
LABE
 
 
COMPUTERE
 
 
COSTUME SCUFUNDARI
 
 
GENTI, HUSE
 
 
FOTO
 
 
VIDEO
 
 
ACCESORII
 
 
Cautare dupa brand
Cautare dupa categorii

IT IS MORE FUN IN THE PHILIPPINES

21.03.2013 | Razvan Moldovan
IT IS MORE FUN IN THE PHILIPPINES

Plecare: Vineri, 15 noiembrie, Intoarcere: Luni, 1 decembrie

FILIPINE este un arhipelag de peste 7.000 de insule din sud-estul Asiei, care se īnvecineaza cu Taiwan, Vietnam, Borneo si Indonezia. Aflata in top 10 al tarilor considerate „megadiverse” (a caror biodiversitate este exceptionala), Filipine este un adevarat paradis – insulele de origine vulcanica, padurea tropicala, cele peste 2.400 de specii de pesti si a doua bariera de coral din lume ca marime alcatuiesc cadrul perfect pentru o experienta unica. Dintre toate tarile din sud-estul Asiei, Filipine este cea mai apropiata de cultura occidentala: colonie spaniola timp de 300 de ani, aflata sub dominatie americana pana dupa cel de-al doilea razboi mondial, singura tara crestina din zona si engleza limba oficiala, alaturi de filipino, o fac „tourist-friendly”. Perioada aleasa pentru calatoria noastra, sfarsitul lui noiembrie, imediat dupa sezonul ploios, este perfecta si pentru scuba diving, si pentru a ne bucura de plajele splendide. In plus, ne permite sa ne facem alte planuri pentru Sarbatori – schi, vacanta cu familia sau odihna acasa.

Info FILIPINE

LOCALIZARE: sud-estul Asiei

TEMPERATURA IN LUNA NOIEMBRIE: 26ºC-32ºC

DIVING INFO: Cea mai mare diversitate de specii de pesti din lume

Newsletter

RETELE SOCIALE

Scubalibre pe FacebookScubalibre pe TwitterPromotii Scubalibre Masca labe echipament de scufundari costume neoprene costum uscat echipament scuba diving epave wrecks regulatoare scufundari costIT IS MORE FUN IN THE PHILIPPINES
FILIPINE este un arhipelag de peste 7.000 de insule din sud-estul Asiei, care se īnvecineaza cu Taiwan, Vietnam, Borneo si Indonezia. Aflata in top 10 al tarilor considerate "megadiverse" (a caror biodiversitate este exceptionala), Filipine este un adevarat paradis – insulele de origine vulcanica, padurea tropicala, cele peste 2.400 de specii de pesti si a doua bariera de coral din lume ca marime alcatuiesc cadrul perfect pentru o experienta unica.
Scufundari
Scufundarile fascineaza omul inca de la inceputurile civilizatiei. Acum oricine poate face acest lucru cu o investitie minima.

SC X-SCAPE MUSIC SRL (cod fiscal RO25245065 / Reg. Com. J23/575/2009)
Reply.roAutoritatea Nationala pentru Protectia ConsumatorilorITProWeb - Made with itproMag