Scubalibre

  • Noutati
  • Articole
  • Tips
  • Review
  • Trips

 
 
SNORKELING
 
 
MASTI
 
 
SNORKEL
 
 
LABE
 
 
COMPUTERE
 
 
COSTUME SCUFUNDARI
 
 
GENTI, HUSE
 
 
FOTO
 
 
VIDEO
 
 
ACCESORII
 
 
Cautare dupa brand
Cautare dupa categorii

TIPS

 

Meduze

07.11.2010 | Stefan Mironeanu
Meduze

De fiecare data cand ne scufundam, pielea vine in contact cu un numar imens de microorganisme, bacterii, spori, vietuitoare mici. Acestea, desi invizibile pot cauza neplaceri in principal din pricina reactiei pielii care vine in contact cu tentacule, ace sau spini. Chiar daca nu interactionam cu organismele acvatice, in apa pielea noastra se inmoaie devenind mult mai fragila la orice atingere si reactioneaza daca in apa exista astfel de organisme. Este indicat sa avem protectie completa atunci cand intram in apa.

citeste articolul complet
Alcoolul si scufundarile

Alcoolul si scufundarile

18.01.2012

Este cunoscut faptul ca practicarea scufundarilor si consumul de alcool nu trebuie amestecate. In caz contrar, efectele pot periclita siguranta si implicit viata scafandrului. Exista cateva aspecte si specificatii medicale in directa legatura cu scufundarile, informatii utile, demne de luat in calcul.

citeste articolul complet
Scufundari in apa rece

Scufundari in apa rece

20.01.2012

Suntem in plin sezon rece si putina lume se gandeste la scufundari. Este adevarat ca fiind vorba de conditii complet diferite fata de cele cu care ne-am obisnuit cu totii, este nevoie, in principiu, de pregatire adecvata si echipament special.

citeste articolul complet
Masca

Masca

01.02.2012

1. Ce este o masca?Masca de scufundari sau vizorul este fereastra dumneavoastra catre lumea subacvatica. Una dintre cele mai importante piese de echipamentul de scufundare, trebuie sa fie egalizata, dezaburita, si sa se potriveasca in mod corespunzator.

citeste articolul complet
In forma pentru scufundari

In forma pentru scufundari

17.01.2012

In aceasta perioada anului este foarte comod sa stai la caldura si sa hibernezi, dar in acelasi timp trebuie sa va ganditi cat de important este sa ai o conditie fizica buna, sa fiti in forma si sa nu lasati sedentarismul sa isi faca loc in viata voastra.

citeste articolul complet
ABC pentru snorkeling sau diving

ABC pentru snorkeling sau diving

25.01.2011

Setul de snorkelling va ajuta sa aruncati o privire in lumea necunoscuta aflata sub ape.

citeste articolul complet
 Articole Arhivate
 
Forum ScubaBoard
Newsletter

RETELE SOCIALE

Scubalibre pe FacebookScubalibre pe TwitterPromotii Scubalibre Masca labe echipament de scufundari costume neoprene costum uscat echipament scuba diving epave wrecks regulatoare scufundari costIT IS MORE FUN IN THE PHILIPPINES
FILIPINE este un arhipelag de peste 7.000 de insule din sud-estul Asiei, care se īnvecineaza cu Taiwan, Vietnam, Borneo si Indonezia. Aflata in top 10 al tarilor considerate "megadiverse" (a caror biodiversitate este exceptionala), Filipine este un adevarat paradis – insulele de origine vulcanica, padurea tropicala, cele peste 2.400 de specii de pesti si a doua bariera de coral din lume ca marime alcatuiesc cadrul perfect pentru o experienta unica.
Scufundari
Scufundarile fascineaza omul inca de la inceputurile civilizatiei. Acum oricine poate face acest lucru cu o investitie minima.

SC X-SCAPE MUSIC SRL (cod fiscal RO25245065 / Reg. Com. J23/575/2009)
Reply.roAutoritatea Nationala pentru Protectia ConsumatorilorITProWeb - Made with itproMag