Scubalibre

  • Noutati
  • Articole
  • Tips
  • Review
  • Trips

 
 
SNORKELING
 
 
MASTI
 
 
SNORKEL
 
 
LABE
 
 
COMPUTERE
 
 
COSTUME SCUFUNDARI
 
 
GENTI, HUSE
 
 
FOTO
 
 
VIDEO
 
 
ACCESORII
 
 
Cautare dupa brand
Cautare dupa categorii

T&C

 

 

     Numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea scubalibre.ro si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

scubalibre.ro isi rezerva dreaptul de a face modificari ale acestor prevederi , fara a fi necesara o notificare in prealabil catre utilizatori.

     In urma vizitarii si achizitionarii de produse de pe site-ul scubalibre.ro, comunicarea se va realiza si in mod electronic, considerandu-se astfel ca ultilizatorul este de acord sa primeasca notificari de la scubalibre.ro.

     Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

     scubalibre.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul site-ului. De asemenea, scubalibre.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru incompatibilitatile aparute intre produsele achizitionate de la alte firme si cele achizitionate de la scubalibre.ro.

     Pentru produsele care se aduc de la producator doar pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 25% din valoarea comenzii.

     Produsele se pot returna conform O.G. 130/2000, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. scubalibre.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

     Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau la care consumabilele au fost desigilate.

     Garantia produselor defecte se va solutiona la sediul scubalibre.ro prin repararea sau inlocuirea produsului, in termen de 30 zile lucratoare de la data intrarii in service a produsului defect. In cazul produselor defecte trimise prin curierat, clientul va suporta costul transportului.

     Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de praf, sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, patrunderea de metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor.

 

 

 

Newsletter

RETELE SOCIALE

Scubalibre pe FacebookScubalibre pe TwitterPromotii Scubalibre Masca labe echipament de scufundari costume neoprene costum uscat echipament scuba diving epave wrecks regulatoare scufundari costIT IS MORE FUN IN THE PHILIPPINES
FILIPINE este un arhipelag de peste 7.000 de insule din sud-estul Asiei, care se īnvecineaza cu Taiwan, Vietnam, Borneo si Indonezia. Aflata in top 10 al tarilor considerate "megadiverse" (a caror biodiversitate este exceptionala), Filipine este un adevarat paradis – insulele de origine vulcanica, padurea tropicala, cele peste 2.400 de specii de pesti si a doua bariera de coral din lume ca marime alcatuiesc cadrul perfect pentru o experienta unica.
Scufundari
Scufundarile fascineaza omul inca de la inceputurile civilizatiei. Acum oricine poate face acest lucru cu o investitie minima.

SC X-SCAPE MUSIC SRL (cod fiscal RO25245065 / Reg. Com. J23/575/2009)
Reply.roAutoritatea Nationala pentru Protectia ConsumatorilorITProWeb - Made with itproMag